hvg.hu/vilag/20101019_kanadai_parancsnok_vadlott

Eletfogytiglant kapott ami itt 25 ev szamara.

Koszonet HVG-nek a cikkert.

Russell Williams ezredes, a trentoni bázis parancsnoka idén februárban beismerte, hogy megölt két nőt, két másikat megtámadott, és miután lemeztelenítette őket, fotókat készített róluk. Ezenkívül nyolcvankét betörést is elkövetett, amelyek során női ruhaneműket lopott. A botrány akkor az egész kanadai társadalmat megdöbbentette.

Ha az ontariói Bellevue bírósága bűnösnek találja az előre megfontolt gyilkosság vádpontjában, a 47 éves Williams automatikusan életfogytig tartó szabadságvesztést kap, és 25 évig biztosan nem helyezhetik feltételesen szabadlábra. A parancsnok áprilisban öngyilkosságot kísérelt meg a börtönben, majd éhségsztrájkot folytatott.

Az ezredes időnként pilótaként is teljesített szolgálatot, és utasai között volt II. Erzsébet brit királynő, a brit uralkodócsalád és a kanadai kormány tagjai. A trentoni légitámaszpontnak több mint egy évig volt a parancsnoka.

A több mint 80 bűncselekménnyel megvádolt ezredest többek között azzal gyanúsítják, hogy egy 2009 novemberében eltűnt katonanő haláláért is felelőssé tehető. A vádlott rezzenéstelen arccal hallgatta végig a vádpontok felolvasását.

A kanadai védelmi biztos azután, hogy a parancsnok bevallotta tetteit, azt mondta: a lehető leghamarabb ki fogják rúgni Williamset.

Az ezredes a Kanadai kulugyminiszterrel nemregen

 

 

 

 

 

 

 

 Parancsnokkent

 

 

 

 

 

 

 

 

A targyalason bemutatott bizonyitekok egyike, sajatmagat fenyepezte le mindenhol.

 

 

 

 

 

 

 

 

A szexi ezredes

Szerző: Az igazat ne csak a valodit  2010.10.20. 07:34 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://canada-hun-tenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr872385243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása