www.torontosun.com/news/canada/2010/10/12/15667051.html

Ferenc Domotor, 48, his wife Gyongyi Kolompar, 40, and their son Ferenc Jr., 20, appeared individually in court only to be quickly remanded in custody for bail hearings Wednesday.

A kedves csalad megjelent a birosagon ma , szerdaig letartoztatasban maradnak miikor is az ovadekrol dont a biro.

Az ugyesz ellenzi az ovadek elleneben valo szobadlabra helyezest, mondvan nagy eselye van hogy eltunnek ciganyaink.

Ez is roluk szol: Felét ismerem ezeknek a bűnözőknek. Már Pápán is ebből éltek. Amikor utoljára hallottam felőlük, akkor K. Ferenc (aki K. Zsanett apja) éppen börtönben volt fegyveres rablásért. Elég hamar kiszabadult.... A lányának úgy rendezte meg a világra szóló lakodalmat, hogy elfelejtett néhány embert kifizetni... (Kuruc.info: ahogy a cigányok szinte mindig teszik...) Szerepeltek a Mónika show-ban is annak idején. Volt, hogy K. Ferenc annyi köteg húszezrest vett elő a zsebéből, amennyit még életemben nem láttam, pedig dolgoztam postán is. Akkor abból éltek, hogy felvetették a szocpolt boldog-boldogtalannal. Na és persze náluk laktak a román "vendégmunkások" (akik falukban árulnak). Azért az a röhej, hogy az ilyen emberek hogyan mehetnek külföldre? Azt tudom, hogy a felesége rájárt mindenki nyakára, hogy a kedves férjét engedjék ki, mert ártatlan, meg egyébként is szívbeteg (amit egyébként nem is csodálok, van vagy 150 kiló a 150 centijéhez). Amikor mentek letartóztatni, rosszul is lett, hívni kellett a mentőt. Szerintem sokan emlékeznek az ezüst színű gyönyörű Mercire, amivel járkált. Hirtelen ennyit írok le, pedig tudnék még róluk mesélni.

 

Szerző: Az igazat ne csak a valodit  2010.10.13. 02:13 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://canada-hun-tenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr82367062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása